Priča o nama je priča
o

O nama00

Mi smo tvrtka koja vjeruje da sve velike stvari počinju sa sjajnom pričom!

Naša je počela 2003. godine, a ubrzo nakon toga uvršteni smo u TOP 500 tehnološki najbrže rastućih tvrtki u EMEA regiji. U našem poslovnom krugu poznati smo kao vrhunski stručnjaci za razvoj i isporuku vlastitih i renomiranih vendorskih ICT rješenja, s naglaskom na individualnom pristupu svakom klijentu. Nalazimo se u 100%-tnom domaćem vlasništvu, konstantno se dokazujemo i na velikim inozemnim projektima, a 2019. godine postali smo jedna od najuspješnijih domaćih tvrtki u segmentu softvera s najvišim postotnim rastom izvoza u 2018. godini.

U toj priči mi nismo sami. Uspjeh gradimo u čak četiri grada, zajedno s tri interna startupa i jednom tvrtkom kćeri. Takav način poslovanja omogućava nam pružanje kompletne usluge te brzo i uspješno ostvarenje poslovnih ciljeva svih naših korisnika.

Misija
Inovacijama stvaramo vrijednost za korisnike.

Vizija
Postati svjetski igrač.

Timeline našeg razvoja01

Osnovani smo 2003. godine u Zagrebu, u želji da promijenimo ICT svijet na bolje, s fokusom na zadovoljstvo korisnika, visoku kvalitetu rada i odličnu atmosferu. Već u početnim godinama poslovanja okupili smo tim vrhunskih stručnjaka i ostvarili značajne rezultate koji su nam omogućili brzi rast. Zajedničkim snagama osnažili smo poslovanje firme i stekli smo više od 300 prestižnih certifikata, a u nastavku izdvajamo samo neke od ključnih događaja koji su obilježili naš rast.

2003

osnovana Sedmica

2004

prvi CRM i Kontakt centar

2007

prvi dobili CISCO Master u JI Europi

2008

započeo razvoj Matisona

2009

pokrenute STIPEndije

2010

25. Deloitte Technology Fast 50 CEE

2013

postali CISCO i F5 Gold partner

2015

ICT Gold Award Najbolje CRM rješenje, otvoren ured u Osijeku

2016

započeo razvoj Paldeska

2017

akvizirana tvrtka kćer Lamaro Digital

2018

pridružio nam se 100-ti zaposlenik, zaposlen drugi inozemni zaposlenik

2019

otvoren ured u Varaždinu

2020

Osnovan novi interni start-up 7Pay

Više o našoj kulturi02

Znanje i stručnost03

Stjecanjem certifikata Sedmica potvrđuje svoju posvećenost poslu. Ponosni smo na iznimna postignuća naših zaposlenika koji ukupno imaju preko 300 položenih certifikata.

Vrhunski certificirani stručnjaci omogućuju nam pružanje najvišeg stupnja kvalitete, a u našim uredima su i stručnjaci s najprestižnijim svjetskim certifikatima, kakvih je samo nekoliko u svijetu!
Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu svojih usluga, brigom o zaposlenicima i korisnicima te, iznad svega, pružanjem kvalitetnih rješenja i usluga, stojimo uz bok najboljim svjetskim praksama. Osim pojedinačnih postignuća, imamo i brojne međunarodno priznate statuse, što nas svrstava među prestižne i najkonkurentnije tvrtke u regiji, ali i šire.

CA Technologies certifikati
Sedam IT pokriva kompletan sustav CA stručnih certifikacija.

CISCO Systems certifikati
Sedam IT pokriva kompletan sustav CISCO Systems stručnih certifikacija.

Naši partneri04

CA Enterprise Solution Provider

Gold Certified Partner

Gold Partner

Gold Business partner

Certified Partner

Nagrade i priznanja05

Amplifyre06