Interni projekti
organizacijske kulture

Prepoznatljive i specifične organizacijske kulture.
Upravo to je Sedmica.

Kakva bismo tvrtka bili da nemamo interne projekte za sve naše kreativce, humanitarce, sportaše i druge željne novih znanja. To je onaj 1% više sebe koji dajemo jedni za druge i zajednicu kada učeći, aktivirajući se, dijeleći znanja i iskustva postajemo bolji ljudi.

Projekti organizacijske kulture00

Zanima me što znaš!

Razmjenjujemo znanja unutar sektora i pojedinih odjela te organiziramo radionice prijenosa znanja.

Aktivan sam!

Ekipa koja potiče ostale zaposlenike na bavljenje sportom kroz zajednička druženja promovirajući zdrav načina života u Sedmici.

Podijeli sa mnom

Glavni organizatori neformalnih druženja. Razgovorom o iskustvima u ugodnom i opuštenom okruženju, razmjenjuju se novosti i informacije te se tako unaprjeđuje kvaliteta međuljudskih odnosa i postiže se osjećaj zajedništva među zaposlenima.

Važan si mi!

Organiziranje aktivnosti kojima povećavamo svijest svih naših zaposlenika da je korisnik fokus svih naših aktivnosti. Korisnicima pristupamo na drukčiji način, s ciljem da spoznaju vrijednosti naših ljudi i ideja.

Biraj mentora

Bez obzira koliko su dugo u tvrtki, naši zaposlenici mogu izabrati svog mentora, povezati se s njime te intenzivno, tri mjeseca, upijati znanja i stjecati nove vještine.

Budi solidaran

Odvajamo vrijeme za potrebite, volontiramo, doniramo, pomažemo.
Dobro se dobrim vraća!

Slavimo raznolikost

Jačamo kulturu ravnopravnosti i potičemo da Sedmica bude mjesto za rad gdje se prihvaćaju sve raznolikosti.

8+8+8

Osim 8 sati rada i 8 sati odmora potičemo zaposlenike da odvoje i 8 sati za kulturno uzdizanje (ili bar onoliko koliko traje film, predstava, koncert ili izložba).← Natrag na O nama