Naše vrijednosti

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo.

Svi do jednog svakodnevno doprinose da organizacijska kultura bude zdrava i da se svaki zaposlenik u Sedmici osjeća dobro i prihvaćeno.

To je ekipa koja je svjesna zajedničkih kvaliteta i svojim ponašanjima njeguju vrijednosti tvrtke. Bez obzira je li riječ o radu na projektima, suradnji s klijentima ili običnim svakodnevnim zadacima, svemu pristupamo vrlo ozbiljno. Cijenimo slobodu i inovativno razmišljanje, ali istovremeno smatramo da su povjerenje i kvalitetna suradnja ključni za zadovoljstvo svih uključenih strana.


Vrijednosti00

Inovativnost

Inovativnost je, prije svega, rezultat vlastitog truda i znanja. Ponekad može biti dio snažne strateške orijentacije ili ključ uspjeha, a čak i ona najmanja ideja može nas odvesti do cilja! Potičemo naše zaposlenike i partnere da bez straha od pogreške budu inovativni, drukčiji i skloni testiranju novoga. Toleriramo eventualne pogreške nastale tijekom samog procesa kao sastavni dio inovativnosti, a najbolje ideje prepoznajemo i nagrađujemo uložen trud.

Sloboda

Nismo svi jednaki i važno je imati pravo na drukčije mišljenje i izražavanje. Svi naši zaposlenici i suradnici otvoreno raspravljaju o izazovima te razmjenjuju ideje i rješenja. Poštujemo i potičemo osobne slobode, različitosti i pravo izbora svakog čovjeka jer smatramo da je za dugoročan i zdrav napredak nužno imati maksimalnu slobodu. Naposljetku, slobodna radna okolina preduvjet je uspješne organizacije.

Suradnja

Za nas je suradnja ključan faktor za odgovoran i kvalitetan zajednički rad, temeljen na stručnosti i povjerenju, koji nas vodi prema ostvarenju naših ciljeva i ideja. Njegujemo razmjenu mišljenja kao sastavni oblik kvalitetne suradnje, a primjerena i poslovna komunikacija čvrst je temelj svakog poslovnog odnosa.

Kvaliteta

Da bismo odradili dobar posao na zadovoljstvo svih uključenih strana, posebnu pozornost pridajemo kvaliteti. Usredotočeni smo na izvrsnost te korisniku isporučujemo rješenja i usluge najvišeg standarda. Vjerujemo da samo na taj način možemo ispoštovati ugovorene rokove, isporučiti dodanu vrijednost te biti pouzdan i poželjan partner.

Povjerenje

Povjerenje je jedna od ključnih vrijednosti i preduvjet za uspješnu suradnju. Često puta se dio posla oslanja samo na povjerenje i tada je važno znati da je sve u dobrim rukama. Bez obzira radi li se o našim zaposlenicima ili partnerima, sve poslovne odnose temeljimo na obostranom povjerenju i činjenici da se možemo osloniti jedni na druge.

Odgovornost

Za nas je odgovornost svijest o tome da sami imamo utjecaj na ono što se događa nama i u našem poslovnom okruženju. Odgovornost iskazujemo brigom za zaposlenike i partenere te brigom za njihov društveni i poslovni razvoj. Odgovornost se ogleda i u jasno definiranim poslovnim potrebama i zadacima koji omogućavaju da se projekti izvrše učinkovito i u roku. Također, odgovorno preuzimamo posljedice uspjeha i neuspjeha te stojimo iza rezultata svoga rada.

Zadovoljstvo korisnika

Motivirani zajedničkim uspjehom, štitimo privatnost i sigurnost svih uključenih strana te uvijek dajemo svoj maksimum. Individualnim pristupom svojim klijentima značajno smanjujemo rizik od neuspjeha te pomažemo da se maksimiziraju potencijali i izbjegnu eventualne propuštene mogućnosti. Od samog osnutka osiguravamo zadovoljstvo korisnika stalnim poboljšanjem naših proizvoda i usluga po svjetskim standardima.← Natrag na O nama