Podatkovni centri

Sedam IT → Rješenja i usluge → Zajednička rješenja

Implementacija sigurnih i pouzdanih mrežnih i komunikacijskih rješenja

Kontaktirajte nas

Hvala na javljanju!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Zatvori
Sedam IT rješenja za podatkovne centre primjenjiva su:

→ u privatnom sektoru
→ u javnim poduzećima i ministarstvima
→ u bankama i drugim financijskim institucijama
→ kod telekom operatera

Kontaktirajte nas

Cloud - da ili ne? U današnje vrijeme odgovor je uvijek DA! Pitanje je samo kako sve povezati u pouzdanu i sigurnu cjelinu.

U proteklom desetljeću tehnologije koje su se koristile u izgradnji IT infrastrukture podatkovnih centara doživjele su veliki napredak. Da bi se ispunila korisnička očekivanja od aplikacija, pred infrastrukturu koja pokreće aplikacije postavljaju se iznimno kompleksni tehnički zahtjevi. Uglavnom su to izazovi vezani uz performanse, skalabilnost, dostupnost servisa, mobilnost i sigurnost, a najčešće uz određena financijska ograničenja. Iz tog razloga danas se gubi granica između public i private cloud rješenja te je sve češća primjena hibridnih rješenja koja daju optimalne rezultate postavljenim zahtjevima.

U takvim iznimno kompleksnim, heterogenim sustavima izazov je rješenja održati operabilnima. Zbog toga su pojmovi automatizacija i orkestracija neizostavni kod izgradnje modernih podatkovnih centara, a sve s ciljem postizanja visoke operabilnosti sustava i smanjenja vremena potrebnog za razvoj novih servisa.

Brojni certificirani Sedam IT stručnjaci imaju bogato iskustvo u dizajniranju, implementaciji i upravljanju infrastrukturom podatkovnih centara, od SDN rješenja za podatkovne centre, virtualizacijskih i backup rješenja do storage sustava. Ističemo se po implementaciji DR rješenja u privatnoj i public cloud okolini, implementaciji sustava za inteligentno upravljanje aplikativnim prometom i drugim sustavima, te garanciji za povezivanje svih rješenja u jednu funkcionalnu cjelinu koja će zadovoljiti sve potrebe korisnika.

Konzalting
Kroz ICT konzalting pomažemo Vam u osmišljavanju i realizaciji rješenja, a svojim stručnim znanjem osiguravamo maksimalnu učinkovitost uz minimalne troškove

Tehnička podrška
Sedam IT kontakt centar podržava uspješno izvršavanje vaših IT projekata koristeći provjerene metodologije upravljanja projektima