Umrežavanje i kolaboracija

Sedam IT → Rješenja i usluge → Zajednička rješenja

Implementacija sigurnih i pouzdanih mrežnih i komunikacijskih rješenja

Kontaktirajte nas

Hvala na javljanju!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Zatvori
Sedam IT rješenja za umrežavanje i kolaboraciju primjenjiva su:

→ u privatnom sektoru
→ u javnim poduzećima i ministarstvima
→ u bankama i drugim financijskim institucijama
→ kod telekom operatera

Kontaktirajte nas

Prilikom implementacije koristimo opremu najpoznatijih svjetskih vendora i korisnicima naših rješenja nastojimo biti pouzdani savjetnik kako bi za svoj novac dobili najbolju uslugu.

Do sada smo izgradili veliki broj pouzdanih, brzih i sigurnih rješenja, bez obzira radilo li se o  jezgrenim, korporativnim, žičnim ili bežičnim mrežama. Sva rješenja temeljena su na tradicionalnim principima, međutim kompleksnost mrežnih rješenja sve više postaje izazov. Mrežna rješenja danas se koriste i u naizgled jednostavnijim okruženjima, a zahtjevi koje korisnici i organizacije postavljaju pred mrežne timove dovode do toga da tradicionalni i iskušani principi često više ne daju dovoljno dobre rezultate. U modernim mrežama danas dominiraju termini poput virtualizacije, automatizacije, orkestracije i software-defined networkinga koji donose veći stupanj automatizacije i poboljšanja u procesu upravljanja i nadzora poslovnim mrežama, bez obzira na njihovu veličinu i složenost. Mi nudimo mrežna i komunikacijska rješenja kojima je moguće ispuniti očekivanja koja se stavljaju pred mrežne timove:

·          smanjenje vremena i troškova povezanih s upravljačkim procesima,

·          ubrzavanje procesa pružanje novih usluga, i

·          veća razina sigurnosti mreža, uz poboljšanje korisničkog iskustva.

SDN tehnologije

Pojavom velikih očekivanja koja se stavljaju pred mrežne timove i sazrijevanjem tzv. SDN tehnologije, došlo je do rasta popularnosti mreža upravljanih putem SDN-a. Uspješno implementiramo SDN LAN mreže, temeljene na Cisco SD-Access tehnologiji, te LAN mreže temeljene na Cisco Meraki rješenju koje omogućava jednostavno upravljanje mrežom putem Cloud servisa.

Video konferencije

Našim rješenjima za video konferencije i onima za kolaboraciju timova moguće je jednostavno odgovoriti na izazove današnjeg poslovanja koje donosi modernizacija radnih mjesta.

Unatoč disperziji zaposlenika unutar timova moguće je na jednostavan način osigurati najbolje alate i idealne radne uvjete. Neovisno o tome želite li rješenje na vlastitoj infrastrukturi ili u cloudu, naša rješenja omogućavaju sve potrebne funkcionalnosti u komunikaciji s partnerima i korisnicima. Primjer su audio, video ili chat komunikacije, ali i naprednije funkcionalnosti temeljene na umjetnoj inteligenciji, poput automatskog prepoznavanja lica osobe koja sudjeluje na sastanku.

Konzalting
Kroz ICT konzalting pomažemo Vam u osmišljavanju i realizaciji rješenja, a svojim stručnim znanjem osiguravamo maksimalnu učinkovitost uz minimalne troškove

Tehnička podrška
Sedam IT kontakt centar podržava uspješno izvršavanje vaših IT projekata koristeći provjerene metodologije upravljanja projektima