Sigurnost IT infrastrukture

Sedam IT → Rješenja i usluge → Zajednička rješenja

Sigurnosne prijetnje su sve sofisticiranije. Kako ih otkriti?

Kontaktirajte nas

Hvala na javljanju!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Zatvori
Sedam IT rješenja za sigurnost IT infrastrukture primjenjiva su:

→ u privatnom sektoru
→ u javnim poduzećima i ministarstvima
→ u bankama i drugim financijskim institucijama
→ kod telekom operatera

Kontaktirajte nas

U vremenu kad ljudima regulativa jamči sve veću privatnost, a novi industrijski protokoli i standardi ne omogućavaju klasičnim sigurnosnim uređajima otkrivanje prijetnji, važno je imati odgovarajuće alate i rješenja. Mi nudimo mogućnosti u sklopu IT infrastrukture koje onemogućavaju sigurnosne incidente poput narušavanja sigurnosti, gubitka podataka i uspješnog napada zlonamjernog softwarea.

 Danas na tržištu postoje brojna sigurnosna rješenja kao što su npr.:

  • Firewall security
  • Email and Web security
  • Cloud security
  • Advanced Malware Protection
  • DDOS Protection
  • App Protection

Da bi korisnik i infrastruktura bili zaštićeni od napada, uobičajeno je napraviti analizu prometa kako bi se blokirali paketi koji mogu prouzročiti sigurnosni incident, što zahtjeva dekriptiranje mrežnog prometa. Međutim, dekripcija prometa, osim što na opremi zahtjeva iznimnu procesorsku moć, često zbog poslovnih procesa i narušavanja privatnosti nije moguća. Zbog toga je prilikom implementacije modernih sigurnosnih rješenja potrebno koristiti alate koji u sebi imaju ugrađenu AI analitiku, kako bi se temeljem analize ponašanja mrežnog prometa bez dekripcije prometa mogle otkriti prijetnje na sigurnosnu infrastrukturu.

Moderna sigurnosna rješenja temelje se na kombinaciji više različitih proizvoda kako bi se na takav način ponudila cjelovita zaštita, te je stoga važno imati pouzdanog partnera uz kojeg će vaša infrastruktura i podaci biti sigurni prije, za vrijeme i nakon napada.

Konzalting
Kroz ICT konzalting pomažemo Vam u osmišljavanju i realizaciji rješenja, a svojim stručnim znanjem osiguravamo maksimalnu učinkovitost uz minimalne troškove

Tehnička podrška
Sedam IT kontakt centar podržava uspješno izvršavanje vaših IT projekata koristeći provjerene metodologije upravljanja projektima