Sedam IT stekao Cisco Customer Experience specijalizaciju

Sedam IT → Nagrade i priznanja

Prvi Cisco Customer Experience Specialized Partner u Jugoistočnoj Europi

Objavljeno  

23/3/2020

Tvrtka Sedam IT stekla je još jednu prestižnu specijalizaciju i postala prvi Cisco partner u Jugoistočnoj Europi, a samim time i u Hrvatskoj, koji je ovu CX specijalizaciju ostvario izravno kroz program. Riječ je o kategoriji partnera koji nisu ostvarili CX specijalizaciju po starom Lifecycle Advisor programu već su zadovoljili od starta sve tražene uvjete. Kada je riječ o EMEAR razini, Sedam IT svrstan je u TOP 10 partnera koji su zadovoljili uvjete Specialized levela CX specijalizacije.

Specijalizacija stavlja u fokus korisničko iskustvo i bavi se isporukom usluga s ciljem povećanja dodane vrijednosti nakon početne kupnje, pomažući korisnicima u postizanju boljih poslovnih rezultata.  Ova svjetski priznata specijalizacija donosi sasvim nova znanja o razvijanju vještina kojima se ostvaruju stalni prihodi korisnika i izgradnja održivog životnog ciklusa proizvoda.

Iznimno smo ponosni što smo zahvaljujući našem vrhunskom timu ICT stručnjaka prvi stekli Customer Experience specijalizaciju kojom potvrđujemo našu stručnost, visoku kvalitetu usluga te posvećenost poslu i našim korisnicima. Korisnici su uvijek bili naš fokus te se uvijek trudimo da novim znanjima podignemo kvalitetu naših usluga na još jednu višu razinu. Nastavit ćemo kontinuirano ulagati u naše stručnjake kako bismo mogli nastaviti pružati usluge najvišeg stupnja kvalitete., istaknuo je Krešimir Pavelin, Direktor IT infrastrukture i usluga u tvrtki Sedam IT.

Ovaj novi status, u već postojećoj širokoj lepezi Cisco priznanja, će firmi Sedam IT omogućiti još jači utjecaj na regionalnu dostupnost vrhunskih ICT proizvoda i usluga, te osigurati realizaciju zadanih strateških ciljeva.