Tvrtka Sedam IT potpisnik Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Internacionalizacija poslovanja Sedam IT“

Sedam IT → Internacionalizacija

Sedam IT je potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta "Internacionalizacija poslovanja Sedam IT", koji će biti financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Objavljeno  

10/9/2018

Sedam IT danas je sa predstavnicima HAMAG-BICRO (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije) i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta  "Internacionalizacija poslovanja Sedam IT", koji će biti financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Bespovratna sredstva za provedbu projekta tvrtka Sedam IT koristit će za izlazak na nova, međunarodna tržišta sa vlastitim rješenjima Paldesk i Matison. Osim potencijalno novih tržišta, projekt za cilj ima povećati broj korisnika navedenih rješenja te rast prihoda tvrtke.  Razdoblje provedbe projekta je od 1. listopada 2017. do 1. srpnja 2019. godine sa  ukupnom vrijednosti u visini od 1.419.702,13 kuna, pri čemu  je iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava 823.000,00 kuna.