Projekt IRI Hyper predstavljen na FOI Tjednu karijera

Sedam IT → IRI HYPER

Tvrtka Sedam IT sudjelovala na šestom Tjednu karijera u organizaciji Fakulteta organizacije i informatike.

Objavljeno  

17/9/2018

Ovogodišnji, 6. po redu, (tje)dan karijera studentima Fakulteta organizacije i informatike (FOI-ja) ponudio je brojne sadržaje: pozvana predavanja, stručne radionice, employer pitcheve, predstavljanja praksi/prilika (pitch), karijerni špancir (kava s poslodavcima), AIESEC konferenciju Business in Practice, FOI alumni pub kviz, neformalno druženje, party. Već šestu godinu zaredom tvrtka Sedam IT podržava program Tjedna karijera donoseći svake godine novitete iz svog poslovanja.

Bogatim programom (tje)dna karijera dominirala su predstavljanja projekata,
poput  projekta Korisničko iskustvo budućnosti – Pametne specijalizacije i suvremene tehnologije komunikacije i kolaboracije (IRI Hyper), koji je financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Naime, u sklopu ovog projekta kroz različita istraživanja steći će se znanja kako bi se razvilo rješenje za kolaboraciju s novom generacijom korisnika, specijalizirano u odabranim prioritetnim tematskim područjima “Strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske”, a čiji je partner provedbe i sam Fakultet organizacije i informatike. Stoga je tvrtka Sedam IT osim predstavljanja svog poslovnog portfelja predstavila kako inovativnim projektima konkurirati na EU natječajima i sudjelovati u provedbi S3 strategije.

Projekt IRI Hyper u kojem je partner provedbe FOI uključuje industrijsko istraživanje i eksperimentalni razvoj proizvoda modernog korisničkog iskustva i podrške, dizajna poslovnih procesa, korisničkog sučelja, isključivo na suvremenim informatičkim tehnologijama na mobilnim, Internet platformama, integracije i otvorenog API sučelja, te platformama infrastrukture u oblaku.
Projekt je usmjeren svjetskom tržištu i izvozu, za nove generacije korisnika, nove kanale i Omnichannel pristup, a rješenja dizajnirana i specijalizirana za tematska prioritetna područja (TPP) daju dodatnu vrijednost S3 strategiji.

Inovativna rješenja iznimno su zanimljiva i izazovna studentima i budućim stručnjacima na tržištu rada jer će im omogućiti primjenu stečenih znanja, ali i razvoj na hrvatskim projektima koji snažno konkuriraju na međunarodnom tržištu.