Unaprjeđenje arhitekture Erste banke

Sedam IT → Vijesti

Sedmica je uspješno završila projekt unaprjeđenja arhitekture Erste banke.

Objavljeno  

8/1/2020

Mrežni tim Sedam IT-a uspješno je završio projekt unaprjeđenja mrežne i sigurnosne infrastrukture Erste banke, jedne od najvećih banaka i predvodnika digitalizacije među financijskim institucijama u Hrvatskoj. Projekt je uključivao nadogradnju i konsolidaciju mreže Erste banke što je implementirano na primarnoj i sekundarnoj lokaciji Banke.

Visokospecijalizirani certificirani stručnjaci Sedam IT-a svojim su znanjem i iskustvom, u suradnji s kolegama iz EGIT-a, odradili velik posao migracije i konsolidacije sustava na novu platformu, u zadanim rokovima i bez utjecaja na dnevno operativno poslovanje Banke.

Po završetku implementacije osigurano je značajno povećanje mrežne propusnosti, sigurnosti i visoke dostupnosti cjelokupnog mrežnog sustava Erste banke, uz smanjenje vremena potrebnog za dnevnu administraciju sustava.

Cjelokupni projekt imat će pozitivan utjecaj i na korisničko iskustvo klijenata i kvalitetnije poslovanje Banke, budući da nova infrastruktura predstavlja osnovu na kojoj će se moći graditi nove digitalne usluge Banke, a postojeće usluge radit će još brže i stabilnije.