Tvrtki Sedam IT dodijeljena bespovratna sredstava za provedbu projekta "Komercijalizacija Pozzita"

Sedam IT → Komercijalizacija Paldeska

Tvrtka Sedam IT danas je sa predstavnicima HAMAG-BICRO i Ministarastva gospodarstva, poduzetništva i obrta potpisala Ugovor o dodjelu bespovratnih sredstava za provedbu projekta

Objavljeno  

23/7/2018

Tvrtka Sedam IT danas je sa predstavnicima HAMAG-BICRO (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije) i Ministarastva gospodarstva, poduzetništva i obrta potpisala Ugovor o dodjelu bespovratnih sredstava za provedbu projekta "Prilagodba i komercijalizacija Pozzito rješenja uz inoviranje poslovnih procesa" koji će biti financiran iza Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Sedam IT razvila je Pozzito inovativno rješenje u okviru kojeg planira prilagoditi rješenje zahtjevima tržišta te inovirati i prilagoditi vlastite poslovne procese za uspješnu globalnu komercijalizaciju čime će se ostvariti povećanje prihoda, izvoza, broja zaposlenika, dobiti te će se osigurati sredstva za daljnje ulaganje u istraživanje i razvoj. Očekivano trajanje projekta je 19. svibanj 2019. godine.

"Potpore su se dodijelile poduzetnicima koji provode projekte komercijalizacije inovacija u poduzetništvu. Drago mi je kako su upravo naši inovativni projekti prepoznati od svih nadležnih tijela koji sudjeluju u ocjenjivanju ispunjavanja ciljeva pozivnog natječaja. Potvrda je to našeg strateškog razvoja i potencijala stručnjaka Sedam IT da razvijaju i provode inovativna ICT rješenja i proizvode," izjavio je Ante Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT.