Sedmica uspješno završila projekt ZgPark

Sedam IT → Vijesti

Sustav za automatsku naplatu parkiranja koji je instaliran u zagrebačkim javnim garažama

Objavljeno  

11/7/2018

Sustav za automatsku naplatu parkiranja koji je instaliran u zagrebačkim javnim garažama

Zagrebački holding d.o.o., podružnica Zagrebparking, predstavila je 16. svibnja 2018. godine u javnoj garaži Langov trg mobilnu aplikaciju za plaćanje parkiranja ZgPark i sustav za automatsku naplatu parkiranja koji je instaliran u javnim garažama kojima podružnica upravlja (Langov trg, Petrinjska, Rebro, Gorica i Kvaternikov trg.).

Najznačajnija novina u poslovanju podružnice Zagrebparking svakako je dvojezična mobilna aplikacija (hrvatski i engleski jezik) koja omogućuje kupnju svih oblika parkirališnih karata za zatvorena i otvorena parkirališta (moguće je kupiti satne, dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje parkirališne karte, povlaštene i komercijalne, kao i izvršiti plaćanje dnevnih parkirališnih karata).

Sedam IT je u suradnji s partnerima, Hrvatskim Telekomom i Eccosom, u ovom značajnom projektu „Sustava za automatsku naplatu i centralno upravljanje u javnim garažama“ imao veliku ulogu u razvoju same aplikacije gdje smo uz intenzivna i kvalitetna testiranja korisnicima aplikacije omogućili kvalitetnije korištenje i brže ažuriranje. Projekt je obuhvaćao izradu dvije mobilne aplikacije (iOS, Andorid) i integraciju sa sustavima za naplatu parkinga, sustavima za garaže i bankama. Projekt je pušten u produkciju bez kašnjenja te se koristi bez ikakvih prijavljenih tehnički ili korisničkih poteškoća na što smo iznimno ponosni.