Projekt IRI Hyper predstavljen na Danu Fakulteta organizacije i informatike

Sedam IT → IRI HYPER

Danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana Svečana sjednica povodom Dana Fakulteta organizacije i informatike

Objavljeno  

18/11/2018

Brojni visoki uzvanici državnih institucija te predstavnici hrvatskih sveučilišta i raznih tvrtki među kojima je bila i Sedam IT, podržali su današnji dan. Naime, Sedam IT kroz projekt IRI Hyper i uz suradnju FOI-a provodi projekt istraživanja i razvoja kako bi se razvili novi, inovativni i konkurentni koncepti, proizvodi i usluge s kojima će se izaći na globalna tržišta. Ovaj pristup osigurava kontinuiranu znanstvenu produktivnost i međunarodnu suradnju koia Fakultet organizacije i informatike pozicionira kao respektabilnu instituciju u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta u zemljama s kojima već uspješno surađuju.

“Čestitamo Fakultetu organizacije i informatike na svečanom danu i činjenici kako se kontinuiranim ulaganjem u izvrsnost postižu vrhunski rezultati. Ponosni smo što  s projektom IRI Hyper i suradnjom s FOI-em donosimo preduvjete međunarodne prepoznatljivosti i velike mobilnosti studenata i znanstvenika, te što imamo priliku Hrvatsku pozicionirati na kartu poželjnih destinacija mladih.” Izjavio je Ante Jurišić, predsjednik Uprave, Sedam IT.