Naš ured u Splitu

Sedam IT → Vijesti

U podružnici trenutno radi desetak kolega koji, uz naših stalnih pet studenta, čine izvrstan tim vrhunskih programera.

Objavljeno  

1/11/2019

U podružnici trenutno radi desetak kolega koji, uz naših stalnih pet studenta, čine izvrstan tim vrhunskih programera. Svi od reda različiti, ali divnih osobina, s kojima možete pronaći zajedničke afinitete i teme.

Popričali smo s Majom Ivulić, administratoricom ureda u Splitu. Evo što Maja kaže:

Studenti imaju posebnu vrijednost u našim uredima. Obožavamo njihovu mladost, sjajne ideje i entuzijazam. Ukupno je više studenata nego žena, nas smo samo dvije. Cure za sebe Kažu: "malo nas je, ali smo jake" :). Što se tiče rada ureda, naši kolege vrijedno odrađuju svoj posao u 300 m2 uredskog prostora, a raspoređeni su u dva odijela:  RSPR (razvoj softvera i poslovnih rješenja) i Matison. Jedan manji dio, ali ne manje važan, radi u "Zajedničkim poslovima".
Osim uredskih i konferencijskih soba, „srce“ našeg splitskog ureda čini kuhinja u kojoj kolege zajedno jedu i provode slobodno vrijeme, a tu je i naš osunčani balkončić koji je "number one" mjesto za ispijanje kave.

Ono što karakterizira naš ured je ugodna i opuštena radna atmosfera. Stresu ne dopuštamo da uđe kroz naša vrata, a kada je puno posla sve se lakše odradi uz osmijeh i dobru zezanciju.
Nadamo se da ćemo kao podružnica i dalje rasti te primiti što više novih kolega u naš splitski kolektiv.

Ovim putem pozdravljamo naše kolege u Splitu i želimo im puno uspjeha!