50UP! – Sedam IT u 50 najperspektivnijih

Sedam IT → Vijesti

Sedam Payment platforma na listi 50 najperspektivnijih hrvatskih poslovnih programskih rješenja za 2020. godinu

Objavljeno  

27/7/2020

U organizaciji tehnološke medijske kuće VIDI, koja organizira ovaj prestižni, i već tradicionalni, izbor najperspektivnijeg hrvatskog poslovnog softvera, odabrano je drugih 25. Izbor provodi poslovni tehnološki portal IT BIZ CRUNCH tehnološke medijske kuće VIDI u suradnji sa Hrvatskim informatičkim zborom.

Među tih 25 aplikacija svoje mjesto je pronašla i Sedam payment platforma, što je još jedan u nizu dokaza da se radi o iznimno kvalitetnom tehnološkom rješenju na koje treba obratiti pažnju s posebnim interesom.


Odabrana rješenja u izboru 50UP! donose mjerljivu vrijednost za korisnika, nude im bazičnu inovaciju koja ih izdvaja od konkurencije te ima nudi jednostavnost korištenja. Nagrada 50UP! je često motivacija mladim start-upovima da dobiju informaciju da su na pravom putu te da im to može pomoći u pronalaženju kapitala za daljnji razvoj produkta.
Programska rješenja u ovom već tradicionalnom izboru su stručno i temeljito evaluirana na temelju čak 17 kriterija za evaluaciju, od kojih su neki primjerice prikazali stvarnu tržišnu potrebu za aplikacijom, potrebe korisnika i ciklička unaprjeđenja aplikacije, vodstvo projekta i inkluzivnost radnog okruženja, funkcionalnost, cjelovitost u poslovnom segmentu s obzirom na predvodnika, sposobnost cjelovite implementacije aplikacije za novog korisnika , inovativnost, otvorenost, strukturu postojećih korisnika aplikacije, disruptivnost ukupne cijene poslovanja, podrška korisnicima i sl. (izvor: IT Biz Crunch)

Sedam payment platforma uspješno spaja naše znanje i višegodišnje iskustvo u platnoj industriji. To je suvremeno, sigurno i skalabilno rješenje koje zadovoljava najviše zahtjeve i industrijske standarde. Ovo jedinstveno rješenje za upravljanje kartičnim poslovanjem, raznim sustavima bezgotovinskog plaćanja i naprednih servisa plaćanja omogućava niz uspješnih funkcionalnosti poput prodaje i plaćanja e-dobara, plaćanja novim metodama i razvoj poslovnih aplikacija. Sve funkcionalnosti omogućavaju se spajanjem sa Smart POS terminalima vlastite EFTPOS platforme.


Ovaj novi uspjeh na koji smo iznimno ponosni dodatna je motivacija za nastavak usavršavanja naših poslovnih rješenja na zadovoljstvo svih naših postojećih, ali i potencijalnih korisnika.

Više u članku: 50UP! – objavljena je konačna lista 50 najperspektivnijih