Sedam IT → Blog → Upoznaj autore

Mario Germ

Direktor sektora Razvoja softvera i poslovnih rješenja

Mario je nedavno preuzeo važnu ulogu u Sedmici, pa ćemo Vas malo bolje upoznati s njim.

Radno mjesto: Direktor sektora Razvoja softvera i poslovnih rješenja

Nadimak u Sedmici: „Germ“

Nadimak se sam po sebi nametnuo, premda uvijek ima ekipe koja voli komentirati razne izvedenice (i prevedenice) moga prezimena i, pritom umirući od smijeha, redovito misle kako su baš, eto, oni to prvi smislili. Da mi je samo jedna kuna za svaki put kada sam čuo jedne te iste priče, sada bio bih milijunaš. :)

Tvoj najzanimljiviji projekt?

S obzirom na to da sam dugo godina radio u prodaji, istaknut ću jednu zanimljivost koja se veže uz dva najveća projekta za koja smo se uspješno nadmetali kod jednog od naših Top 10 korisnika, gdje sam donedavno bio KAM.

Oba projekta imala su sedam krugova nadmetanja, a Sedam IT u sedmom krugu nadmetanja jednostavno ne može izgubiti od konkurencije! Sedmica je za oba projekta odnijela pobjedu.

7 stvari o Mariu:

• Ljudima je čudno kada kažem da sam tata postao u 23 godini, rekli bi mnogi da je to rano, a ja odgovaram taman. Sve je lako kad si mlad.

• Šest godina sam svirao bubnjeve i planiram ponovno se „uhvatiti“ bubnjarskih palica. Zbog obveza i posvećenosti obitelji, uzeo sam „kratku“ pauzu u muzičkoj karijeri.

• Ovisnik sam o sportu jer mi je to izvrstan način rješavanja stresa i napetosti. Najdraži timski sport mi je košarka.

• „Ti nisi normalan“, prva pomisao koja mi je "zvonila" u glavi kada sam prihvatio poziciju direktora sektora. Mislim da sam se dobro uklopio u sektor baš iz tog razloga. :o)

• Cijelu prošlu godinu, i dobar dio ove godine, proveo sam u građevinskim radovima kod kuće. Ako imate bilo kakvih pitanja oko šalovanja, gletanja, štemanja, fugiranja i ostalih aktivnosti koje završavaju na „anja“, na raspolaganju sam vam.

• Završio sam i MBA poslovnu školu. Kao najteže kolegije bih izdvojio sve one koji su počinjali u 8 sati ujutro i održavali se u Beogradu. ;o)

• Sedam je i moj osobni sretan broj. Između ostaloga, rođen sam sedmoga dana mjeseca prosinca.