Sedam IT → Blog → Upoznaj autore

Irena Kevo

Konzultant za nuđenje i ugovaranje, SedamIT

Irena je u Sedam IT od njegova osnutka 2003. godine. Najprije kao direktorica zajedničkih poslova, zatim od 2010. kao članica Uprave za administrativne poslove, zadužena za rukovođenje općih poslova te unaprjeđenje poslovanja, a 2020. godine Irena dolazi na poziciju Konzultanta za nuđenje i ugovaranje unutar odjela Prodaje.

Prije dolaska u Sedam IT, u periodu od 1998. do 2003. godine, radila je u informatičkoj tvrtki Combis u Dubrovniku kao direktorica zajedničkih poslova.

Irena je završila fakultet za vanjsku trgovinu u Dubrovniku, kao nagrađeni najbolji student generacije, a magistrirala je znanstveni poslijediplomski studij na katedri za organizaciju i menadžment pri zagrebačkom Ekonomskom fakultetu na temu Intelektualnog kapitala.

Certificirani je menadžer kvalitete pri EOQ – European Organization for Quality, te drži certifikat PMP – Project Management Professional pri međunarodnoj organizaciji PMI – Project Management Institute.

Irena se aktivno bavi osobnim razvojem kroz individualnu i grupnu Gestalt psihoterapiju od 2002. godine, a završila je četverogodišnju poslijediplomsku edukaciju za savjetnicu u Gestalt psihoterapiji pri IGW-u (Institutu za integrativnu gestalt psihoterapiju u Würzburgu), u sklopu koje je ovlaštena pružati usluge savjetovanja u Gestalt terapiji pod supervizijom. Članica je Društva gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH).