Projekt IRI NG LI predstavljen novim zaposlenicima

Sedam IT → IRI NG LI

Danas je u prostorijama Alce održano događanje #sedmica - to smo mi! s ciljem upoznavanja novih zaposlenika sa Sedmicom, programima, projektima i organizacijskom strukturom.

Objavljeno  

3/7/2018

Kao svojevrsni uvod u Dan tvrtke, koji se svake godine tradicionalno održava 07. srpnja, danas je upriličeno događanje predstavljanja tvrtke Sedam IT novim zaposlenicima, od strane "starih", naziva #sedmica - to smo mi!

Svrha ovog događanja bila je da se kratkim prezentacijama svih sektora novi zaposlenici upoznaju s cjelovitim poslovanjem Sedmice. Tako je, između ostalog, zaposlenicima predstavljen i sektor EU7, programi kojima taj sektor upravlja i projekti koje provodi.

Projekt IRI NG LI (New Generation Lawful Interception) također je predstavljen zaposlenicima kao jedan od projekata sufinanciranih iz EU fondova, konkretno iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u čijoj provedbi, osim Sedam IT, sudjeluje i Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) Sveučilišta u Zagrebu kao projektni partner. Sam projekt provodi se od listopada 2017. godine.