Komercijalizacija Paldeska

Sedam IT → Program EU7

Projektom komercijalizacije inovativnog rješenja Paldesk, malim i srednjim tvrtkama osigurat će se sveobuhvatni kontakt centri koji će omogućiti održivi rast i plasman na inozemno tržište.

Razdoblje provedbe projekta

Od 20. studenog 2017. do 20.svibnja 2019. godine.


Ukupna vrijednost projekta

Ukupna vrijednost projekta je 7.118.159,35 kn, dok je iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava 2.061.264,21 kn.


Dodatne informacije

Puni naziv projekta:

Prilagodba i komercijalizacija Paldesk rješenja uz inoviranje poslovnih procesa

Kratki opis projekta:

Razvoj Paldesk inovativnog rješenja započeo je kao odgovor tvrtke Sedam IT na tržišnu potrebu malih i srednjih tvrtki za kontakt centrom koji će biti sveobuhvatan i u potpunosti zadovoljavati sve potrebe korisnika. Tvrtka provedbom ovoga projekta planira prilagoditi inovativno rješenje Paldesk zahtjevima tržišta i inovirati vlastite poslovne procese sukladno novim modelima isporuke i implementacije, prodaje i naplate, marketinga te korisničke podrške Paldesk rješenja.

Svrha i ciljevi projekta:

Osnovna svrha ovoga projekta je osigurati održiv rast temeljem inovacije, ulaganjem u prilagodbu Paldesk rješenja za potrebe plasmana na inozemno tržište, kao i poslovnih procesa koji podržavaju globalnu komercijalizaciju, čime će se ostvariti povećanje prihoda, izvoza, broja zaposlenih i osigurat će se sredstva za daljnje ulaganje u istraživanje i razvoj. Provedba projektnih aktivnosti rezultirat će inovativnim Paldesk rješenjem koje je prilagođeno zahtjevima tržišta te inoviranim poslovnim procesima potrebnim za uspješnu komercijalizaciju rješenja na globalnom tržištu.

 

Osnovni ciljevi projekta :

→ razvoj prototipa sustava za tajni nadzor elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga nove generacije,
→ stjecanje inovativnih i primjenjivih spoznaja iz istraživanja navedenih područja FER-a kao projektnog partnera, i
→ komercijalizacija prototipa rješenja realizirana kao ICT rješenje.

Vezane vijesti