Timovi tvrtki Coadria, Infobip, Imago Ogilvyj, INA, Vipnet, SPAN, TRS, Plavi tim, Sedam IT, Nivago i InterCapital Asset Managementa sudjelovali su u prvom natjecanju “The Leadership Talent Tournament” u organizaciji Algebrinog e-Leadership MBA programa i Algebrinog istraživačko-razvojnog centra. Timovi tvrtki pokazali su svoje vještine upravljanja i rješavanja poslovnih problema boreći se pritom za glavnu nagradu – vaučer u vrijednosti od 18.000 eura za studij na e-Leadership MBA programu.

Sedam IT pobjednik prvog hrvatskog MBA Business Case natjecanja menadžera u vještinama vođenja i upravljanja

Prvi “Leadership Talent Tournament” u organizaciji Algebrinog MBA e-Leadership studija i istraživačko-razvojnog centra Visokog učilišta Algebra okupio je timove tvrtki koji su se natjecali u primjeni menadžerskih vještina na konkretnim poslovnim slučajevima.

Ovogodišnji zadatak s temom „Future of Work“, bazirao se na osmišljavanju i primjeni sustava ili proizvoda temeljenog na strojnom učenju tj. umjetnoj inteligenciji u organizaciji koju natjecatelji dobro poznaju ili misle da mogu unaprijediti. Projekt je morao adresirati bilo koji proces koji oduzima previše resursa zaposlenicima, a morao je biti obrađen sa svih aspekata: detekcija prilike/problema, prijedlog rješenja, provjera inovacije, definicija ciljane publike, procjena rizika i postojećih rješenja, plan implementacije, poslovni model, uključivanje zaposlenika te uspostava tima.

Coadria, Infobip, Imago Ogilvy, INA, TRS, Plavi tim, Sedam IT, Vipnet, Nivago, Span i InterCapital Asset Management prijavili su svoje timove na ovo, prvo izdanje natjecanja, a u konačnici je, nakon vrlo neizvjesnog cjelodnevnog natjecanja, pobjedu odnio tim tvrtke Sedam IT.

Pobjednici su nagrađeni vaučerom u vrijednosti od 18.000 eura koji članovi tima mogu iskoristiti za programe Mini MBA ili e-Leadership MBA, dok su svi natjecatelji za svoje sudjelovanje također osvojili vrijednu nagradu – sudjelovanje na MBA modulu po izboru. Stručni je žiri dodatno nekim timovima ponudio suradnju i podršku Algebrinog istraživačkog centra u daljnjem razvoju njihovih projekata.

Zahvaljujem na organizaciji Leadership Talent Tournamenta te na strpljenju od strane žirija, na njihovim komentarima i smjernicama za daljnje ideje. Mislim da su svi sudionici pobijedili jer su proveli dan okuženi entuzijastima koji su nesebično podijelili svoje ideje i savjete. Očekivala sam dobru timsku suradnju, radnu atmosferu a uz sve to dobila sam i zabavu i nova poznanstva.  Veseli nas osvojena nagrada jer su mladi ljudi mojeg tima puni ideja i ovo je bila prilika da  pokažemo što znamo i možemo, to je priznanje i dodatni motiv da nastavimo dalje”, izjavila je nakon pobjede na natjecanju Sanja Šteković Savić, konzultantica iz tvrtke Sedam IT, čiji je peteročlani tim pobijedio na prvom Leadership Talent Tournamentu.

Izvor: http://eleadership.mba/algebra-odrzala-prvo-hrvatsko-mba-business-case-natjecanje-menadzera-u-vjestinama-vodenja-i-upravljanja/