Upravljanje sigurnošću informacija

F5 BIG-IP Clud Edition

Digitalna transformacija organizacija u svijetu je u punom jeku, jer poduzeća nastoje povećati automatizaciju i ubrzati interakcije na internetu. Iako to uzrokuje eksploziju interno razvijenih web-aplikacija, također komplicira IT operacije i, u mnogim slučajevima, izlaže aplikacije nedosljednoj ili neadekvatnoj zaštiti od napada.
Kao rezultat toga, neke prethodne procese, kao i dosljedne politike, organizacije su odbacile. Neki su čak odgovorili novim, ručnim procesima koji se ne proširuju i sprječavaju rast i širenje jer je njihova digitalna transformacija trebala potaknuti.
F5 je stvorio BIG-IP Cloud Edition kako bi pomogao ugraditi konzistentne procese i pridržavanje poslovnih standarda u proces digitalne transformacije. Pomiče usluge aplikacija na model po aplikaciji pomoću automatiziranih aplikacija i sigurnosnih implementacija. Pritom premošćuje jaz između korporativnih politika, procesa i usklađenosti i pomaže ubrzati digitalnu transformaciju organizacije.
Uz inovacije kao što su automatska automatska implementacija i vidljivost za svaki aplikacijski tim, BIG-IP Cloud Edition pomaže smanjiti rizik i poboljšati ukupnu učinkovitost i sigurnost.

PER-APP USLUGE I OSTALE ZNAČAJKE VELIKE IP OBRADE
Namjenske F5 aplikacije za svaku aplikaciju. Virtualna izdanja BIG-IP Per-App (VE) omogućavaju usluge i sigurnost aplikacija, a pomoću programa BIG-IP Local Traffic Manager organizacije mogu pojednostaviti, automatizirati i prilagoditi aplikacije brže i predvidljivije.
Sveobuhvatna, jednostavna za analizu za svaku aplikaciju. F5 BIG-IQ Centralizirano upravljanje pruža središnju točku kontrole za BIG-IP Per-App VE-ove i aplikacijske usluge koje se izvode na njima.
Najbolja zaštita aplikacija za uklanjanje sigurnosnih nedostataka. F5 Advanced WAF nudi poboljšane mogućnosti vatrozida kako bi zaštitio aplikacije od ranjivosti gdje drugi WAF-ovi ne uspijevaju.
Jednostavni predlošci aplikacija za timove aplikacija za implementaciju usluga u nekoliko sekundi. BIG-IP izdanje u oblaku omogućuje automatizirano, samouslužno dodjeljivanje programa, premda je unaprijed izrađeno za svaki vlasnik aplikacije.
Automatska skala temeljena na politici za brzo zadovoljavanje potreba za kapacitetima. BIG-IP Cloud Edition pruža potpuno upravljanje životnim ciklusom, uključujući automatizirane spin-up / spin-down slučajeva BIG-IP Per-App VE i skaliranje dodatnih VE instanci na temelju pragova kapaciteta.

Dokumenti