Projektom komercijalizacije inovativnog rješenja Paldesk malim i srednjim tvrtkama osigurat će se sveobuhvatni kontakt centri koji će osigurati održivi rast i plasman na inozemno tržište.

Program EU7

Komercijalizacija Paldeska

Puni naziv projekta:

Prilagodba i komercijalizacija Paldesk rješenja uz inoviranje poslovnih procesa

Kratki opis projekta:

Razvoj Paldesk inovativnog rješenja započeo je kao odgovor tvrtke Sedam IT na tržišnu potrebu malih i srednjih tvrtki za kontakt centrom koji će biti sveobuhvatan i u potpunosti zadovoljavati sve potrebe korisnika. Tvrtka provedbom ovog projekta planira prilagoditi inovativno rješenje Paldesk zahtjevima tržišta, a također prilagoditi i inovirati vlastite poslovne procese sukladno novim modelima isporuke i implementacije, prodaje i naplate, marketinga te korisničke podrške Paldesk rješenja.

Svrha i ciljevi projekta:

Osnovna svrha ovog projekta je osigurati održiv rast na bazi inovacije ulaganjem u prilagodbu Paldesk rješenja za potrebe plasmana na inozemno tržište, kao i poslovnih procesa koji podržavaju globalnu komercijalizaciju, čime će se ostvariti povećanje prihoda, izvoza, broja zaposlenih i osigurat će se sredstva za daljnje ulaganje u istraživanje i razvoj. Provedba projektnih aktivnosti rezultirat će inovativnim Paldesk rješenjem koje je prilagođeno zahtjevima tržišta te inoviranim poslovnim procesima potrebnim za uspješnu komercijalizaciju rješenja na globalnom tržištu.

Ukupna vrijednost projekta je 7.118.159,35 kn, dok je iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava 2.061.264,21 kn.

Razdoblje provedbe projekta: 20. studenog 2017. – 20. svibnja 2019. godine.