2014

Sedam IT konferencije

Sedam IT - Meet UP

Tvrtka Sedam IT bila je generalni  sponzor MeetUP poslovnih druženja koju je u 2014. godini organizirala Contact Center Akamedija (CCA). Riječ je o poslovnom druženju osmišljenom  kao prostor učenja, razvoja i dijeljenja iskustava dosadašnjih i budućih polaznika CCA.

Sedam IT  je desetljeće svoga poslovanja posvetilo razvoju, implementaciji i naprednim metodologijama CRM-a (Customer RelationshipManagementa). Iskustva tržišta i potrebe poslovnih subjekata  u posljednje vrijeme snažno su usmjerena upravo na važnost kontakt centara. Naime, temelj svakog uspješnog poslovanjajesu dobri odnosi s postojećim korisnicima i partnerima. Kako bi se njima, a i novim potencijalnim korisnicima, pružila kvalitetna usluga treba ih dobrorazumjeti i poznavati te tako graditi dugotrajne veze. Upravo to je poslovna filozofija modernih organizacija, a u njenom uspješnom provođenju koriste sealati koji povezuju zaposlenike, korisnike, procese i tehnologiju u jedinstven sustav, a dokazao se kao jedna od glavnih prednosti na sve konkurentnijemtržištu.

MeetUP-i su se održali tri puta tijekom 2014. godine, a sudionici su bili direktori, voditelji, supervizori i svi ostali djelatnici kontaktcentar i customer care industrije koji prate trendove u struci, te usavršavaju svoja znanja. Teme su uvijek atraktivne, a spadaju u domenu operativnog razvojai vođenja kontakt centra i/ili customer service timova. Svaki susret ima krovnu temu koja se obrađuje putem stručne i interaktivne prezentacije, a naglasak jena praktičnim pitanjima i interakciji sa sudionicima. Predavači koji prezentiraju pojedine teme  vrhunski su stručnjaci koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima, kroz predavanjei neformalno druženje kako bi im pomogli da još bolje i učinkovitije rade svoj posao. Uz predavanje i druženje, na MeetUP-u je organiziran i kutak znanja, ukojem sudionici upoznaju novitete u kontakt centar industriji te načine kako ih najbolje primijeniti u svakodnevnom radu. Upravo će iskustva iz poslovnogokruženja Sedam IT predstaviti ovogodišnjim sudionicima.